Om oss

OBEROENDE RÅDGIVNING

MarkVäxt05 startades hösten 2011. Verksamheten kom igång 2012 främst med inriktning på rådgivning inom miljörådgivningsprojektet Greppa Näringen. Greppa näringen är kostnadsfri rådgivning som både sparar miljö och plånbok.

Sedan starten har företaget breddat rådgivningsportföljen och utför kvalificerad produktionsrådgivning inom växtodling i Västra Götalands län. Inom produktionsrådgivningen ingår bland annat växtodlingsplanering, genomgång av markkarteringen, kontroll av ogräs/svamp/insekter, styrfiler, kvävemätningar och uppföljning. Det är du som kund som bestämmer vad som önskas. Självklart är vi väl insatta på de försök som varit för året, för att förmedla ny fakta.

Idag drivs företaget av Lars Pettersson som är Mark/Växtodlingsagronom och är uppvuxen på lantbruk. Lars driver idag ett lantbruksföretag och har därmed stor förståelse för den praktiska driften.

Lantbruk är ett starkt brinnande intresse för oss. Vi ser gärna att ni kontaktar oss om ni har intresse för produktionsrådgivning eller är intresserade av kostnadsfri rådgivning inom projektet Greppa Näringen.

Vi har möjlighet att erbjuda kostnadsfri rådgivning via Greppa Näringen i Västra Götalands län. Via Greppa Näringen kan du få hjälp med bland annat gödslingsplan, växtnäringsbalans, klimatkoll, test av gödningsspridare, dräneringsrådgivning, precisionsodling, kväve/fosforstrategi, markpackning, integrerad växtskydd och växtskyddshantering. All rådgivning via Greppa Näringen är kostnadsfri.

Lars Pettersson

Växtodlingsrådgivare, Mark/Växtagronom
Västra Götalands län
073-0280734
lars@markvaxt.se
© 2011 – 2024 MarkVäxt 05 AB. All Rights Reserved
crossmenu